fbpx

KUUPOSTIA

KUU VAA’ASSA TI-KE 2.-3.8.22

No niin, on aika palata takaisin normaaliin rytmiin myös näiden kuupäivitysten osalta. Kuu siirtyy Vaa’an ilmaelementtiin tänään tiistaina heti aamusta seiskalta. Jos sinusta tuntui ärsyttäville ja pikkuisia asioita viilaavalle edelliset päivät, niin nyt on hyvä aika hiukan hengittää. Toki onhan se ihan hyvä hengittää ja syvään jo silloin kun oikein sieppaa jonkin. Jos löysit itsesi tällaisista tunnelmista, niin muistit pysähtyä niiden fiilisten äärelle? Mistä ne kumpuaa? Mikä vie sinussa olevaa rauhaa? Mitä sinä voisit tehdä näille asioille? Vai tuntuiko sinusta sille että touhua riitti ja sait paljon aikaiseksi?
 
Kuu Vaa’assa haluaa löytää vastauksia. Sopia asioita. Läytää balanssia niille. Eli jos jotakin on nyt hampaankolossa, niin kannattaa jutella niistä. Muutenkin tämä energia tuo sosiaalisuutta ja hyvää fiilistä. Oisko hyvä ruoka, parempi mieli vaikka jonkun ystiksen kanssa näinä päivinä ihan paikallaan?
 
Voi olla, että löydät itsesi miettimästä niitä tulevaisuuden juttuja. Mitähän muut niistä ajattelevat? Voinko minä oikeasti? Herkästi epäillään itseä ja peilataan muihin ihmisiin.
 
Aurinko Leijonassa haluaa sinun olevan toista mieltä, jos yhtään epäilet itseäsi. Merkurius siirtyy torstaina Neitsyen maamerkkiin analysoimaan asioita ja siksi on hyvä miettiä mikä on riittävää. Tarvitaanko sitä ja tätä, jotta voisit olla sinä?
 
Rakkaus ja rakastaminen on välillä todella haasteellista. Joka herkästi unohtuu huolien alle. Miten sinä voisit tätä puolta itsessäsi vahvistaa? Löytää itsestäsi oman turvasatamasi?
 
Kuu Vaa’assa herkistää kehossa alaselän alueen ja on myös hyvin tarpeellista juoda riittävästi. Keho tarvitsee vettä. Kannattaa myös välttää kylmällä istumista. Kodin ja petivaatteiden tuuletus on nyt paikallaan. Samoin jos sinulla on paksut hiukset niin ainakin itselleni ilmapäivät sopii oikein hyvin hiusten pesuun. Kuivuvat selkeästi nopeammin! Vai olisiko ikkunoiden pesun aika?

 

Rakkautta päiviisi!

ps. kävitkö jo kuuntelemassa YouTube-kanavallani tämän viikon energioista jo? jos et niin tässä vielä linkki: https://youtu.be/ymB3jL2zPuk

error: Content is protected !!