fbpx

KUUPOSTIA VIIKONLOPULLE

17. – 19.11.2023

Kuu Kauriista Vesimieheen

Joko tuntuu luissa ja ytimissä? Tuntuuko sille, että koko kroppa nitisee ja polviakin kolottaa? Ihokin tuntuu tarvitsevan enemmän rasvaa kuin normaalisti? Kuu Kauriissa niin helposti koettelee koko kroppaa.

Kuu Kauriissa haluaa viikonlopulle tuoda järjestystä asioille. Suunnitelmia kohti tulevaan ja siihen annetaan vielä lisäpotkua kun intuitio haluaa kertoa sinulle jotakin tärkeää. Miten toimia yhdessä, miten luottaa omaan sisäiseen viisauteen. Mitä tarvitsee nyt tuoda esiin? Tai ainakin alkaa suunnitella pitkälle tulevaisuuteen. Askelien ottaminen voisi alkaa tästä! Nauti tästä myös niin unelmoivasta energiasta.

Lauantaina annetaan lisää energiaa, toisille liikaakin. Jotain uutta voi alkaa. Mitä kaksi vuotta sitten sinä halusit alkaa toteuttaa? Saitko sen valmiiksi? Mars aloittaa uuden kaksivuotisen syklinsä jollekin hyvin tärkeälle sinun elämässäsi. Oletko löytänyt riittävästi rauhaa itsestäsi, pysähtynyt kaikkeuden äärelle kuuntelemaan mitä sinä tarvitset? Käytä siis viisaasti tätä energiaa, muuten voi turhautuminen ja ärsyyntyminen ristiriitaisten energioiden vallitessa viedä aivan väärään suuntaan. On aika uusia näkökulmia, mikä on oikeasti tärkeää.

Päikkärit voi olla pop, kun kuu siirtyy Vesimiehen ilmaelementtiin hakemaan sitä uskoa kaikkeen siihen mitä et voi nähdä. Ideoida ja antaa tilaa sosiaaliselle tekemiselle. Keskusteluille. Moni voikin haluta oppia jotain uutta. Kuu Vesimiehessä herkistää sääret ja pohkeet sekä nilkat. Jos kovin innostut lenkkeilemään (tai shoppailemaan), niin muista pitää riittävästi taukoja ettei kintut tule kovin kipeiksi. Suontakin voi vetää ja nilkat herkästi nyrjähtää. Varo siis myös liukkaita teitä viikonloppuna!

error: Content is protected !!