fbpx

KUUPOSTIA VIIKONLOPULLE

25.-27.8.23

Kuu Jousimiehestä Kauriiseen

Mites sinun viikko on mennyt? Oletko tehnyt oivalluksia vai onko tuntunut sille että on aivot on ihan sumussa?

Kuu kulkee vielä lauantai iltapäivään asti Jousimiehen innostuvassa tulielementissä. Monille nostattaen oivallusten kautta ratkaisuja. Oman perustan ja elämän selkeytymistä ja samalla sitä vastuunottamista asioista. Mitä sinä haluat elämässäsi? Mihin sinä voit luottaa? Mikä sinua estää uskaltamasta?

Kuu Jousimiehessä voi tuoda sinulle lisäenergiaa tehdä ja toteuttaa asioita. Lähteä luontoon tai innostua jostakin. Toisaalta se voi olla halua löytää omaa aikaa tai oppia jotakin uutta. Ennen kaikkea uskoa ja luottaa. Nähdä asioita isommassa mittakaavassa.

Ja jos Merkurius perääntyessään tuo kaikenlaisia asioita tutkailtavaksi, niin niitä on hyvä katsoa uusin silmin. Mitä nyt on hyvä tehdä toisin, mistä luopua. Ainakin uuden oppiminen ja siivous sekä järjestely on mitä tarpeellisinta juuri nyt. Ja jos exät ottaa yhteyttä miettiä mikä on jäänyt kesken ja tehdä asialle jotakin. Tarvitseeko suorittaja sinussa hiukan rennompaa otetta? Minkä nyt on tarpeellista parantua sinussa?

Lauantaina kuu siirtyy Kauriin maamerkkiin tuomaan suunnitelmat ja järkeilyn energiaa. Kehossa voi tuntua luissa ja ytimissä. Ihokin tuntua kuivalle. Onneksi kasvava kuu niin nyt on hyvä aika ravita kehoa niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Ilon löytäminen on se juttu. Mikä on riittävää ja mihin sinä voisit fokusoida omaa energiaasi. Tehdä oman osuutesi. Tulla näkyväksi. Antaen sen herkemmän puolen sinussa näkyä. Liiallinen vaatiminen vie väärään suuntaan, siksi on hyvä sallia myös asioita. Ärsytys voi muuten nostaa päätään.

Ehkäpä Marsin siirtyminen sunnuntaina Vaa’an tasapainottaviin energioihin tuo juuri tätä mitä tarvitaankin. Selkeyttä ja toimintaa rakkaudella.

Ihanaa viikonloppua! Muista myös YouTuben Kuujuttuja kuukalenteri kuunnella jos se on jäänyt väliin!

error: Content is protected !!