fbpx

KUUPOSTIA VIIKONLOPULLE

8. – 10.9.23

Kuu Ravusta Leijonaan

Tänään perjantaina aamusta kuu siirtyy omaan merkkiinsä. Kuu Ravussa tuo meille vesipäivät viikonlopulle ja mitä parhaimmat ajat kastella kukkasia, siivota ja pyykätä. Kotona on niin ihana olla rakkaiden kanssa. Toisia herkistäen niin ilon kuin surun kyynelille.

Miten tärkeää on rakastaa! Löytää rakkautta itsestäsi, hyväksyä asioita. Maadoittaa itseäsi omaan turvasatamaan. Miten ihanaa on kokkailla tai muuten vaan nähdä ystäviä. Muistella menneitä. Elettyä elämää. Mitä sinä voisit oivaltaa menneistä asioista? Tai sitten vain olla.

Tärkeää on myös nukkua kunnon unet, muuten voit kokea väsymystä ja ihan tukkoista fiilistä. Unet muutenkin voi olla aika vilkkaita. Kuu Ravussa närästää niin mieltä kuin vatsaa. Siksi on hyvä tarkkailla mitä syöt ja onko se tunnesyömistä jonkun takia. Vai murehditko asioita jotka eivät ole edes tapahtuneet?

Hyvin herkkää energiaa on pinnassa ja se voi tuoda myös väärinkäsityksiä ja turhaa säätöä. Toisaalta upea Auringon ja Jupiterin mahdollisuuksien kolmio voi tuoda onnenkantamoisia ja hyvää fiilistä. Lauantaina varsinkin voit jo tuntea miten asiat voikin soljua.

Muutosenergiaa alkaa nousta ja on hyvä olla tietoisena itsestä ja luottaa siihen että asiat järjestyy sekä menevät eteenpäin. Tavalla tai toisella. Anna itsellesi tilaisuus innostua ja luottaa omaan intuitioon.

Kuun siirtyessä sunnuntai illasta Leijonaan sydämenasioiden äärelle, on jälleen aika löytää sitä rohkeutta, iloa ja rakkautta tehdä niitä asioita mitä tarvitseekin juuri nyt.

Ihanaa viikonloppua!

error: Content is protected !!