fbpx

UUSIKUU HÄRÄSSÄ

19.5.2023 KLO 18:53

Tänään illasta on jälleen aika hiljentyä kaiken äärelle. Uusikuu on klo 18:53 Härän maamerkissä 28º25’ ja voit katsoa omalta kartaltasi mihin huoneeseen osuu ja mitä muuta teemaa se sinulle nostattaa. Jos et sitä vielä osaa tehdä, niin käy katsomassa YouTuben Kuujuttuja sivuilla oleva tutorial : https://youtu.be/d2P9L53HVuY Unohtamatta koko kuukauden astrologista katsausta tai maanantaisin ilmestyvää kuukalenteria!

Uusikuu Härässä haluaa aloittaa joitan uutta uudella tavalla. Aktivoiden myös Venuksen ja sen myötä et välttämättä ole ilman kyyneliä päässyt eteenpäin. Olet voinut kysellä itseltäsi perustavanlaatuisia kysymyksiä. Millä kaikella on merkitystä ja miten paljon. Omat uskomukset ja tavat ovat joutuneet suurennuslasin alle. Oletko oivaltanut miten voisit arvostaa niin itseäsi kuin muita paremmin? Millaisia käytännön asioita olet järjestellyt uudelleen? Tai haluaisit järjestää?

Tasapainon löytäminen on monille haasteellista, mutta niin tarpeellista. Oman herkkyyden, omien rajojen ja oman itsensä näkemisessä. Miten rakastaa luottaen, uskaltaa näyttää tunteet. Mikä luo sinulle turvaa? Tarvitseko oikeasti nyt jotakin konkreettista muutosta. Oletko sinä joutunut luopumaan jostakin?

Nyt on aika korjata asioita, jotta voisit edetä asioissa. Onko se sinun tavoissa vai mielen mölinöissä. Intuitiosi kertoo paljon ja luotat itseesi voit päästä pitkälle. Miten hyvältä tuntuukaan seistä omilla jaloilla. Hyvin tukevasti. Tietää miltä tuntuu kun tietää mitä tahtoo. Ja uskaltaa rohkesasti myös tahtoa ja edetä. Sitoutua. Rakastaa.

Oletko sinä pystynyt tekemään itsesi kanssa rauhan? Katsonut lempeästi menneisyyden asioita ja työstänyt kipukohtia itsessäsi. Kenties niitä rakkauskokemuksiasi tai miten olet hakenut sitä tukea. Oletko uskaltanut tuntea tunteesi läpi?

Uusikuu Härässä tuo runsautta elämään. Oletko sinä valmis ottamaan sen vastaan ja tekemään parhaasi sen eteen. Ottamaan ne askeleet mitä tarvitaan. Sitoutumaan ja tuntea sen maan jalkojesi alla. Oletko?

Meditoi ja kirjoita itsellesi ne asiat mihin olet valmis. Tunne miten mahtavalta tuntuu kun sinulla on jo se. Lisää ne askeleet miten teet sen. Kiitä ja nostata energioitasi. Lähetä rakkautta. Talleta kirjeesi, jotta voit palata siihen seuraavan kuukauden aikana.

UPEAA UUDENKUUN AIKAA SINULLE!

error: Content is protected !!