fbpx

KUUPOSTIA VIIKONLOPULLE VKO 27

5.-7.7.2024

UUSIKUU RAVUSSA 6.7.24 KLO 1:57

Tähän viikonloppuun lähdemme pimeän kuun energioissa. Kuu kulkee omassa merkissään Ravussa tuoden herkkyyttä ja samalla yhteyden merkitystä. Kaikki kotiin liittyvät asiat ovat isossa merkityksessä. Mitä kaikkea koti sinulle tarkoittaa?

Perjantain pimeäkuu kuitenkin ensin haluaa sinun pysähtyvän kaikkeuden äärelle. Mikä on tärkeää. Kuunnella kehosi viestejä, sisimpäsi ääntä. Tehdä siivousta henkisesti, mutta myös kotona ympärilläsi. Mikä on turhaa?

Kuu Ravussa tuo meille vesipäivät. Kukkien kastelu, pyykin pesu ja kodin siivous tuntuu hyvälle. Mutta myös käpertyminen shaaliin tai jonkun kainaloon on niin ihanaa. Laittaa jotakin hyvää ruokaa. Tämä energia voi nostaa ne muistot ja kyyneleetkin. Niin herkistävää. Mutta samalla tähän ajankohtaan annetaan kärsivällisyyttä ja jaksamista.

Kuu Ravussa närästää helposti, niin mieltä kuin vatsaa. Mitä alitajuntasi haluaa sinulle nostattaa?

Lauantai aamuun heräämme sitten kasvavan kuun energioihin. Uusikuu klo 1:57 Ravussa 14º23’ jatkaa tätä henkisen kehityksen matkaa kuukierron mukaisesti. Katso mihin huoneeseen sinun kartallasi tämä osuu, niin saat lisäteemaa tälle tulevalle kuukierrolle.

Tämä uusikuu toivoo sinulle uskallusta avautua kuorestasi. Luottaa intuitiosi voimaan sekä antaa tilaa kaikelle sille mikä on tärkeää. Rauhoittua ja rentoutua kaikkeuden äärelle. Luottaa siihen, että voit kertoa ja tuntea rakkaudella mitä pidät sydämessäsi. Tuntea turvaa. Omat elämäsi kokemukset nousevat herkästi pintaan tuoden tietoisuuteesi oivalluksia. Jotta voit nähdä koko elämänkaaresi merkityksen. Ja sen mitä voit oppia kaikesta siitä. Salli itsellesi kaikki se hyvä mitä on! Mikä saa sinun sydämesi laulamaan?

Sunnuntaina kuu siirtyy Leijonan tulielementtiin tuomaan virtaa ja toisille halua vain nauttia olemisesta. Tee juuri niitä asioita jotka saa sinut hymyilemään! Olemme sydämen asioiden äärellä joten nauti tästä viikonlopusta avoimin mielin!

error: Content is protected !!