fbpx

Tulkinnat

Teen astrologisia tulkintoja toiveittesi mukaan, niin lyhyemmälle kuin pidemmälle ajalle.

Astrologialla voidaan katsoa elämää kokonaisuutena, niin mennyttä kuin tulevaa. Se voi tuoda ymmärrystä asioille sekä auttaa näkemään ne mahdollisuudet mitä voi olla. Astrologian avulla voidaan ennakoida asioita erilaisten planeetta energioiden kautta. Ne tulevat näiden planeettojen eri aspektien vaikutuksesta sinun omaan syntymäkarttaasi. Astrologialla ei niinkään ennusteta, mutta voidaan luoda ymmärrystä ja oivalluksia asioihin. Näihin on monenlaisia eri tekniikoita ja karttajärjestelmiä.

Yksi suosituimmista astrologisista tulkinnoistani on syväluotaava katsaus sinun elämääsi. Tulkitsen pääpiirteitä syntymäkartastasi, sinun voimavarojasi. Katson karttojen kautta taustalla vaikuttavia tekijöitä, jotka voivat ulottua parinkin vuoden päähän. Kehitysvaihettasi, missä olet menossa ja miten nämä energiat vaikuttavat tässä hetkessä. Lisäksi katson vuosittain aktivoituvan auringonpaluukartallasi vaikuttavia tekijöitä. Lopuksi tulkitsen transiittien energioiden vaikutusta lähitulevaan. Jos koet että haluat selvyyttä tähän hetkeen, oman elämän suuntaviivoihin sekä ymmärrystä asioille, niin tämä tulkinta on juuri sinulle! Tähän astrologiseen tulkintaan varaa aikaa 1,5 h. Teen tulkinnan puhelimitse. Halutessasi saat myös äänitallenteen, jonka lähetän sinulle jälkikäteen sähköpostitse. Tämän syväluotaavan tulkinnan hinta on 90€.

Jos syntymäkarttasi tulkinta on jo sinulle tuttu, niin teen auringonpaluukarttaasi ja muita tekijöitä tulkiten tulevalle vuodelle myös tulkintoja. Teen tulkinnan puhelimitse, johon on hyvä varata aikaa 1,5 h. Halutessasi saat myös äänitallenteen, jonka lähetän sinulle jälkikäteen sähköpostitse. Tulkinnan hinta on 95€.

Pidemmän ajan tulkintoja teen myös syntymäkartastasi lähtien kehitysvaiheet ja auringonpaluukarttojen avulla sekä muita tekijöitä tulkiten tulevalle vuodelle.Tämä astrologinen tulkinta kestää noin 2 h ja teen tulkinnan puhelimitse. Halutessasi saat  myös äänitallenteen, jonka lähetän sinulle jälkikäteen sähköpostitse. Pidemmän ajan tulkinta 125€.

TILAA OMASI LAITTAMALLA SÄHKÖPOSTIA 

Muutamia palautteita tulkinnoista:

Napakan asiantunteva katsaus ihmisen elämään planeettojen asennon kautta. Annemari avaa astrologisia käsitteitä syntymäkartalta ja kuunkierron kartalta niin selväjärkisesti, että tälläinen maallikkokin ymmärtää. Katsauksen aikana tule ihania ahaa-elämyksiä, kun ymmärsi oman elämäntilanteen ja kartan väliset kytkyt. Koin katsauksen todella voimaannuttavana ja toivoa antavana. Suosittelen lämmollä Annemarin lyhyen aikavälin astrologista tulkintaa.

Annemari teki mulle tällasen tulkinnan. Vau! Tosi hyvä, intuitiivinen, hauska ja aito niin tulkinta kun sen tekijäkin, suosittelen lämpimästi!

Nämä Annemarin Kuujuttuja ja astrologiaa -sivut on aivan huippujuttu ja jos sivuja on seurannut ja tykännyt, suosittelen ehdottomasti tilaamaan häneltä oman syntymäkarttasi mukaan tehdyn tulkinnan. Et varmasti pety! Loistavaa ja tarkkaa tulkintaa Annemarin sydämellisellä tavalla kerrottuna. Käytiin asioita läpi todella tarkasti ja kiinnostavasti.

Aivan ihanasti Annemari kävi astrologisen tulkinnan läpi ja sain siitä konkreettisesti työkaluja tulevaisuuteen. Lämpimästi voin suositella hänen tulkintaa, antaa uusia ulottuvuuksia astrologian maailmaan.

error: Content is protected !!