fbpx

ASTROLOGINEN KATSAUS TOUKOKUULLE 2023

Pääteemana tälle kuulle on tämä pimennyskausi, joka jatkuu vielä. Miten paljon se näyttää meille suuntia. Monille hyvää ja toisille hyvin yllättäviäkin asioita joita ei meinaa käsittää. Ja lopulta kun aikaa on kulunut niin selkeys kaikelle nousee. Siksi on hyvin tärkeää olla tietoisena tämän ajan merkityksestä.

Ehdottomasti kannattaa käydä kuuntelemassa myös YouTuben Kuujuttuja kanavan syvemmälle menevä postaus koko kuukauden energioista: https://youtu.be/7qHf3PegZDI

5.5. Meillä on toinen pimennys ja se tuo hyvin intensiivistä energiaa pintaan. Pimennys Skorpionissa tuo toisille hyvin kipeitäkin asioita työstettäväksi ja samalla selkeyttä sille mikä on tärkeää. Nyt on aika hengitellä asioiden läpi seuraavien viikkojen aikana. Tehdä rauha itsesi kanssa. Muista myös täydenkuun meditaationi YouTuben Hypnoterapiaa kanavalla! Hiljenny tälle jo torstai iltana ja laita kaikki sinulle tärkeät kivet ja kortit puhdistumaan tähän energiaan.

7.5. Venus siirtyy herkkään Ravun vesielementtiin. Se tuo todellakin herkkyyttä esiin. Sitä mikä luo turvaa. Miten tärkeää on avata sydäntä ja uskaltaa puhua. Olla itsesi puolella jäämättä kiinni. Mihin ja miten sinä voit luottaa ja pitää omat rajasi myös.

14.-15.5. Merkurius pysähtyy sunnuntaina ja maanantaina lopettaa perääntymisensä. Tässä ajassa on hyvä olla hereillä ja laittaa riittävästi tilaa kalenteriin. Niin väsyttävää aikaa monille ja ärsyyntyminen voi olla herkillä. Mutta samalla jokin voi selkeytyä. Mikä ihana fiilis!

16.5. Jupiter siirtyy Härkään ja haluaa avata portteja. Miten sinä voisit löytää sen yhteyden rakkaudella. Ottaaa vastuun ja antaa tilaa mahdollisuuksille. Kaikelle hyvälle. Muista myös että liika voi todellakin olla liikaa.

19.5. Uusikuu Härässä klo 18:53 tuo kyllä ihanaa uusien mahdollisuuksen energiaa. Mitä sinä olet oppinut ja mihin sinä olet juuri nyt menossa. Mitkä ovat ne sinun askeleesi kohti tulevaa? Miten sinä rakastat arvostaen itseäsi ja muita?

20.5. Mars siirtyy Leijonaan tuomaan rohkeutta, toisille liikaakin. Suoraa toimintaa ja tahtoa edetä. Intohimoa tehdä kun olemme sydämen asioiden äärellä.

21.5. Aurinko siirtyy Kaksosiin ja meillä alkaa hiukan levoton mutta kepeän energian aika. Luonto puhkeaa kukkaan ja on uusien aloitusten ja innostumisen aika. Jutellaan ja tehdään monenlaisia asioita. Opitaan jotain uutta ja pienet reissut tekevät niin terää. Mitä sinä halauat kokea?

31.5. Merkuriuksen varjoalue päättyy ja on uuden aika.

Oi kaunis Toukokuu! Mitä se sinulle tuokaan?

error: Content is protected !!