fbpx

KUUKALENTERI VKO 19

8. -14.5.23

Laskevan kuun viikko alkaa tai oikeammin jatkaa matkaa Jousimiehen tulielementissä. Onko sinulla jo helpottanut edes hiukan fiilis?

Kuu Jousimiehessä tuo monille sitä tarvitsemaansa puhtia ja ymmärrystä asioille. Kuitenkin vielä antaen tilaa tutkailla mitä seuraavaksi tapahtuu tai tekisi. Siksi ihan pienistä asioista aloittaminen voi olla juuri se juttu. Tai ehkä palata juurille, siihen mikä on oikeasti tärkeää. Löytää elämäsi totuus, jota voit ja pystyt seurata. Ottaa vastuuta.

Laskevan kuun aika ja kun Merkurius perääntyy on hyvä antaa vielä asioiden muhia. Miettiä uudelleen, tehdä asioita uudella tavalla, tehdä tilaa jollekin. Vielä ei ole aika hötkyillä. Mitä se sinulle tarkoittaa?

Tiistaina kuu siirtyy jo Kauriiseen tuomaan lisää jämäkkyyttä. Koko keho voi kitistä niveliä myöten ja iho tuntua kuivalta. Tähän annetaan isosti merkkejä oman kehon kuuntelemiseen. Oletko sinä ollut liian ankara itsellesi? Teetkö liikaa asioita toisten puolesta. Mitä jos olisitkin itsesi puolella ja antaisit tilaa jollekin aivan muulle. Omille tarpeillesi. Omalle riittävyydellesi. Osaatko ottaa vastaan rakkautta? Mistä sinä koet iloa?

Elämä on välillä sellaista vuoristorataa ja yllätyksiä täynnä. Suuntia näytetään aika karullakin tavalla. Ja näitä asioita on nyt hyvä pohtia. Muistaa hengittää kaikkien tuntemusten läpi. Pelkäämättä, arvostelematta. Mikä voisi olla sun rakkauden teko itsellesi ja sitä kautta muille?

Koko viikon energioista voit käydä kuuntelemassa YouTuben Kuujuttuja kanavalta jo nyt. Joten ota myös se seurantaasi! Seuraava kuupostaus torstaina. Sunnuntaina sitten Äitienpäivä!

Tässä linkki YouTuben Kuujuttuihin: https://youtu.be/Hc2bZW0teOc

 

 

 

error: Content is protected !!