fbpx

KUUKALENTERI VKO 20

13.-19.5.2024

Kasvavan kuun energioissa jatkamme tätä toukokuuta. Viikonloppuna jo monet huomasivat miten asiat alkoivat vain tökkiä. Tänään Merkurius vihdoin saavuttaa sen mihin jäi 2.pv huhtikuuta! Mitä sinä olet oivaltanut tässä ajassa? Mitä olet saanut tehtyä loppuun? Mitä on täytynyt tehdä toisin? Oletko löytänyt sen rauhan itsestäsi kun asiat ei mene ihan niin kuin strömsössä?

Tänään aamupäivä on vielä hyvää aikaa kastella kukkaset. Iltapäivästä kuu siirtyy Leijonan tulielementtiin tuomaan VIRTAA! Nyt on aika löytää hymy huulille. Sanonkin aina tätä aikaa ”korkkarit kattoon”-ajaksi. Jotain kivaa päälle, punaa huuliin ja ystävällinen hymy. Se on siinä! Luovalla tavalla voit löytää sen mitä sydämesi halajaa. Olemmehan sydämenasioiden äärellä. Ole juuri sinä!

Kehossa tämä tuntuu rintarangassa, eikä kannata kovin sydäntä rasittaa jos siinä on ongelmia. Miten sinä voisit lisätä runsautta ja löytää voimavarojasi käyttöösi. Nyt on mitä parhainta aikaa toteuttaa niitä! Aurinko ja Uranus ovat yhtä ja se voi tuoda innovointia, mutta myös häslinkiä Merkuriuksen kaverina.

Keskiviikkona meillä on kasvava puolikuu ja on aika löytää se kiitollisuus ja maadoittuminen. Löytää takaisin niiden asioiden äärelle, jotka saavat sydämesi sykkimään vahvempana kuin koskaan! Pidän myös Menneet Elämät fb-ryhmäläisille illalla ryhmäohjauksen Menneen elämän onnelliseen muistoon. Tule sinäkin hakemaan uusia voimavaroja sielusi muistoista takaisin tähän päivään!

Merkurius siirtyy Härkään myöhään illasta ja selkeästi tulemme harkitsevammiksi sanoissamme. Sarvia unohtamatta myös jääräpäisemmäksi, jos asiat ei mene riittävän käytännöllisellä tavalla.

Torstaina herätään kuun kulkiessa Neitsyen maamerkissä ja nyt on aika toimia, järjestää ja suunnitella. Myös istutuspäivät kaikille ylöspäin kasvaville ovat käsillä. Millainen viherpeukalo sinusta löytyykään? Stressiä vältellen voi vatsasikin paremmin.

Tästä koko viikon YouTuben Kuujuttuja pariin: https://youtu.be/6ogMjq8tCaU

Otahan sivusto seurantaasi!

Mukavaa viikkoa!

error: Content is protected !!