fbpx

KUUKALENTERI VKO 21,2024

20. – 26.5.2024

Ihana aurinko on ainakin täällä etelä-suomessa hellinyt meitä. Tähän viikkoon lähdemme kuun kulkiessa Vaa’an harmonisissa energioissa, Auringon siirtyessä Kaksosiin klo 16:00. Aina tuonne 20.6. asti, jolloin meillä onkin Kesäpäivänseisaus ja vuoden valoisin päivä!

Kaksoskausi alkaa meillä, tuoden pulinaa ja innostumista. Lähtemisen energiaa milloin minnekin. Mitä sinä haluat kokea? Tehdä? Monet valmistuvat ja hakevat kouluihin, mutta myös lähtevät kesätöihin. Aivan kuten kaksosenergia nousee. Toisille tämä tuo levotonta fiilistä ja tunnetta etä täytyy vain mennä.. pystymättä keskittymään kuin hetkeksi asioihin. Fokuksen pitäminen onkin se suurin haaste. Kaikenlainen käsillä tekeminen on niin kivaa! Ja höpöttäminen …

Kuu Vaa’assa vielä tänään nostattaa sovittelua ja hidastaakin menoa pysäyttäen aistimaan tämän hetken energioita. Tämä maanantai voi tuntua monista aika väsyttävälle ja kaipaus rakkauteen voi kasvaa. Uskoisin, että auringon siirtyminen kaksosiin tuo illaksi tarvittavaa energiaa.

Tiistaihin herätään kuun jo kulkiessa Skorpionin vesielementissä. Tarkkuutta, osaamista, syvällisiä asioita nousee tehtäväksi. Se mikä on tärkeää ja luo perustaa kaikelle olemiselle. Toisille tarkka energia tuo pisteliäitä sanoja suuhun ja on hyvä muistaa, ettei ole hyvä aika lähteä tukkanuottasille. Merkurius Härässä kuitenkin hidastaa, voiden tehdä kuitenkin jääräpäiseksi.

Tunteiden vain kasvaessa kohti keskiviikkoa, meillä on täydenkuun ilta, joka nousee lopulta Jousimiehen optimistisiin ja mahdollisuuksia avaaviin energioihin. Tästä oma postaus.

Kehossa kuu herkistää Vaa’assa alaselkää, Skorpionissa genitaalialuetta ja loppuviikon jousimies lantiota ja reisiä, Kaurisenergian kolotellessa viikonloppuna luita ja ytimiä sekä polvia. Joten pidä hyvää huolta itsestäsi!

Skorpionipäivät tuovat samalla meille vesipäivät, joten kastele kukat ti-ke, viimeistään torstaina aamupäivällä!

Kuuntele koko viikon energioista oma postauksensa YouTuben Kuujuttuja kanavalta, siellä myös siitä kun Venus sekä Jupiter siirtyy Kaksosiin: https://youtu.be/hXVVuUd76-8

Ihanaa viikkoa sinulle!

error: Content is protected !!