fbpx

KUUKALENTERI VKO 34

21.-27.8.23

Kuu Vaa’asta Kauriiseen

On elokuun viimeisen kokonaisen viikon aika kasvavan kuun energioissa. Kuu kulkee tämän viikon Vaa’an harmonisista energioista kohti Kauriin suunnittelevaa toimintaa. Aurinko siirtyy Neitsyen maamerkkiin tuomaan omalla tavallaan arjen järjestelyjä ja uudenlaisia ajatuksia tehdä asioita. Mutta ennen kaikkea yhteyttä mielen ja sydämen välille. Hypnoterapeuttina sekä kehoterapeuttina voin sinua auttaa löytämään tätä yhteyttä! www.hypnoterapiaa.fi / IG: @hypnoterapeutti / sp:

Eräs lukijoista pyysi vesipisara-merkin kun on vesipäivät. On hyvä aina katsoa myös milloin merkki muuttuu. Mitäs mieltä olet, toimiiko tämä?

Ja tosiaan tiistaina kuu siirtyy Skorpionin intensiivisiin vesienergioihin. Monet menevät syntyihin syviin, mutta toisaalta on hyvä aika putsata pöytää. Omaa pöytää. Ymmärtää itseä ja sen myötä toista. Kipeää se voi tehdä, mutta niin tarpeellista. Ärsyyntymiskynnys voi olla joillakin kovin matala, joten tukkanuottasille ei kannata näiden päivien aikana lähteä. Tutkaillaan mitä tuleman pitää, kun Merkuriuskin haluaa tässä ajassa pysähtyä ennen perääntymisen aloittamista. Toisille on kaaos valmiina, jos et ole kalenteriin laittanut riittävästi tilaa muuttuville tekijöille!

Kuu Vaa’assa herkistää munuaisia ja alaselkää, skorpioni kuun vaikuttaessa sukupuolielimiin. Näinä päivinä ei kannata kylmässä istua.

Tälle viikolle on siis hyvä alkaa tehdä tilaa kalenteriin. Toisille Venus tuo paljon energiaa ja jopa päätöksiä tai ainakin suuntaa näytellään. Toisille taas on tärkeintä vain pysähtyä ja tuumailla. Voi tuntua jopa väsyttävältä energialta, kun Mars ja Neptunus hakevat toisistaan tasapainoa. Toiminta ja intuitiivinen energia hakevat toisiaan. Merkuriuksen säheltäessä vielä omiaan kun pysähtyy, joten ole hereillä tällä viikolla kun asioita alkaa tapahtua. Näistä ja paljon muustakin lisää kannattaa kuunnella YouTuben Kuujuttuja postauksesta: https://youtu.be/VhV_IR4GSHU

Upeaa uutta viikkoa! Seuraava postaus perjantaina kun kuu jo kulkee Jousimiehen tulielementissä tuomassa energiaa tehdä asioita ja löytää sitä optimistista asennetta elämään. Herkistäen lantion ja reidet, joten älä laita niitä turhan koville. Hierojalle kannattaa mennä avaamaan kroppaa tai opiskella ja oivaltaa jotakin suurempaa!

 

error: Content is protected !!