fbpx

 

KUUKALENTERI VKO 36

Kuu Härästä Leijonaan

Tämä laskevan kuun viikko alkaa Kuun kulkiessä Härän hidastavissa energioissa. Kiirettä ei ole ja asioita tehdään hitaasti mutta varmasti. Monet miettivät elämää ja sen merkitystä. Käytännön asioita sekä sitä miten voisi vieläkin paremmin toteuttaa omia juttuja. Niin että se tuntuisi hyvälle ja mahdolliselle. Venus vihdoin lopettaa perääntymisensä tänään ja vihdoin on aika tehdä asioita niin kuin viimeiset 40 päivää ovat halunneet sinulle opettaa. Mitä sinä oikeasti haluat ja mihin suuntaan elämääsi haluat viedä. Mitä olet oppinut rakkaudesta ja rohkeudesta. Venus jää varjoalueelle vielä lokauun alkuun asti, joten aikaa on! Sillä Jupiter aloittaa perääntymisensä ja tänään ovat molemmat pysähdyksissä. On aika hioa niitä kullmia ja omia uskomuksia.

Kuu Härässä herkistää kehossa leuan, niskan ja hartian alueet joten muista pitää kaula lämpöisenä vaikka ääni voikin herkästi mennä paineeseen tai niskat jumiin. Joten hierojalle mars!

Tiistaina myöhään illasta kuu siirtyy Kaksosten ilmaelementtiin ja meillä alkaa pulinapäivät aina perjantai aamuun asti! Jotenkin niin kepeää energiaa halutaan nostattaa. Toisaalta Merkurius perääntyy ja kaikenlaiset hidasteet ja laitteiden tökkimiset ovat herkässä. Miten voisit saada fokuksen pysymään olennaisessa? Moni tykkää tässä ajassa jutella asioista, mutta muista väärinkäsitysten vaara. Samoin voi joitakin kesken jääneitä asioita tulla nyt eteesi. Käsillä tekeminen voi tuoda sen tarvittavan keskittymisen, joten mitä sinä haluat tehdä tällä viikolla? Mistä innostua. Mitä intuitiosi kertookaan? Vai kutkutteleeko jokin koulutus tai kurssi sinua?

Kehossa Kuu Kaksosissa herkistää kädet ja käsien nivelet, samoin ylempää rintakehää. Ilmastoinnin kanssa kannattaa olla tarkkana.

Viikonloppuna kituviikon alkajaisiksi kuu kulkee herkässä Ravun vesielementissä ja meillä on vesipäivät. On aika hidastaa ja nauttia viikonlopusta. Tästä oma postaus perjantaina.

Kuuntele myös YouTuben Kuujuttuja:

Kuukalenteri vko 36: https://youtu.be/TYXMNo4raME

Astrologinen katsaus syyskuulle 2023: https://youtu.be/VCgpgwwzUXI 

error: Content is protected !!