fbpx

KUUPOSTIA VIIKONLOPULLE

10.-12.5.2024

Kuu Kaksosista Rapuun

Kasvava kuu

Kuu Kaksosissa saa monet liikkeelle. Lähtemään tapaamaan läheisiä tai ystäviä. Lähtemään yhdessä jonnekin missä saa viettää yhteistä aikaa. Nauttia tekemisestä yhdessä. Toisille se voi olla reissu hautuumaalle. On Äitienpäivä-viikonloppu. Sylin täydeltä Onnea teille kaikille, myös sinne pilvenhattaralla oleville!

Kuu Kaksosissa on meillä pulinapäivät! Ihmiset juttelevat mieluusti, oletko huomannut? Itsekin tuolla koiralenkillä jäin höpöttelemään pitkäksi toviksi ihmisen kanssa jota en ole aiemmin edes nähnyt. No koirista on aina kiva jutella!

Moni haluaa tehdä jotakin mielekästä. Innostua ja samalla kuitenkin voi nousta aika levotonkin energia. Ihan ärsyttää. Jokin vain ei ole kohdillaan. Eikä vastausta tunnu tulevan sille mitä tehdä. Se voi saada toiset ihan kiukkuamaan kun jotenkin vain pitäisi selvyyttä. Vapautua jostakin. Levoton energia voi viedä mennessään toisten vai hihitellessä kun fokus on ihan jossain muualla. Joten koeta pysyä tarkkana ja tee jotain kivaa käsilläsi. Palapeliä tai kutimet käteen!

Lauantai-aamuun heräämme Ravun vesimerkissä. Tunteet voimistuu, menneet asiat pulpahtelee pintaan, koti ja perhe on niin tärkeitä. Miten sinä voisit kokea turvaa ja rauhaa itsesi kanssa. Mitä tarvitset jotta voisit olla murehtimatta. Toisaalta kipeiden asioiden läpi käyminen on mitä parhainta terapiaa ja parantumista jos pystyy sen tekemään. Hengitellä asioiden läpi ja kokea myötätuntoa. Niin helposti kuu Ravussa närästää myös vatsaa. Katso mitä syöt. Huomaatko syöväsi tunteeseen? Mielikin voi poukkoilla suuntaan jos toiseen. Muista, että kyyneleet parantavat!

Jotenkin kuitenkin tämä Äitienpäivä-viikonlopun energia toivoo sinun löytävän sen rakkauden. Tuntea rakkautta. Rakkauden sinussa. Uskon ja luottamuksen. Tee kaikkea sellaista mikä saa sydämesi sykkimään onnesta. Tykkäisitkö leipoa? käpertyä vain shaaliin? laittaa kotia? tavata rakkaimpia? Kastella ne kauniit kukkasi! meillä on vesipäivät! Mistä sinä olet kiitollinen juuri nyt?

Oikein Ihanaa Äitienpäivää kaikille äitihahmoille ja kaikille muillekin rakkautta viikonloppuun!

Olet tärkeä ja ihana!

error: Content is protected !!