fbpx

KUUPOSTIA VIIKONLOPULLE

17.-19.5.2024

Kuu Neitsyestä Vaakaan

Joko sinusta alkaa löytyä lisää virtaa? Huomasitko miten energia muuttui eilen kun Kuu siirtyi Neitsyen maaelementtiin. Toimimaan ja tekemään asioita. Järjestäen juttuja ihan innostumiseen asti.

Toisille tämä energia tuo stressiä levottomuuteen asti. Tähän on hyvä kiinnittää huomiota ja välillä pysähtyä itsesi äärelle kuuntelemaan mitä kehosi tarvitsee. Niin helposti ärsyyntyessä voi vatsa alkaa oireilla, kun liiankin pikkutarkasti alkaa asioita tehdä. Kyllä ne tulee tehtyä vähemmälläkin! Mutta aivan mahtavaa virtaa tämä aika antaa tehdä. Viedä asioita eteenpäin.

Tässä ajassa on kampaajalla käynti suorastaan täydellinen, kaunis kampaus pysyy pitkään kauniina. Ja mitä parhaimmat istutuspäivät maanpäälle kasvavien kasvien osalta. Tee tämä työ nyt perjantaina tai lauantaina aamupäivästä ennen kuin kuu siirtyy Vaa’an harmonisiin energioihin klo 13:22. saat kaunista satoa ja katseltavaa koko kesäksi!

Kuu Vaa’assa sitten lauantaina hakee uusia tuulia ja kenties sinun tekee mieli pestä ne ikkunat. Tai vain olla rakkaiden kanssa, laittaa hyvää ruokaa ja kokea yhteyttä. Rakkaus ja tasapaino ovat tämän viikonlopun ehdottomia tuntemuksia joita voi kokea monella tavalla. Toisten lähtiessä fiilistelemään luovien asioiden äärelle, toisten pysähtyessä kannon nokkaan hengittelemään metsän energioita. Tai sitten oman kullan kainaloon. Nyt on mitä parhainta aikaa myös keskustella asioista ja löytää ratkaisuja. Rakkaudella.

Lauantaina muutenkin Aurinko ja Jupiter kohtaavat ja se tuo onnenkantamoisia monille. Runsautta ja onnistumisia. Ehkä ylilyöntejäkin, mutta onnellisuuden löytäminen itsestä on aina tarpeellista.

Kasvavakuu vahvistaa entisestään kaikkia tunteita ja on hyvä kuitenkin muistaa löytää tasapainoa jottei tulevan täydenkuun energiat vie uniasi. Maadoita siis jo itseäsi, kävele paljain jaloin lämpimässä maassa. Pysähtyen kaikkeuden äärelle. Sunnuntaina monet illasta ovat jo niin väsyneitä viikonlopun rientojen jälkeen, joten muista myös antaa levolle riittävästi tilaa! Kuu Vaa’assa herkistää alaselkää ja keho kaipaa vettä, jotta munuaiset toimisivat paremmin.

Rakkautta viikonloppuusi!

error: Content is protected !!