fbpx

KUUPOSTIA VIIKONLOPULLE VKO 23

7.-9.6.2024

Kuu Kaksosista Leijonaan

Kasvavakuu on jälleen alkanut ja energioissa tapahtuu muutosta. Miten tärkeää on uskaltaa puhua asioista ja kohdata niitä tunteita mitä sinussa nousee. Monien asioiden alta voi löytyä jotain ihan muuta, joka estää sinua toimimasta.

Tänään perjantaina iltapäivästä voit huomata miten energiat muuttuu, kun kuu siirtyy Ravun herkkään vesielementtiin. On jälleen aika tuntea hyvin vahvasti. Tuntea yhteyttä ja rakkautta. Sitä omaa turvasatamaa. Kehen sinä voit luottaa? Moni miettii menneitä ja niiden tuomia asioita ja uskomuksia. Mutta myös rakkaita joiden toivoisi olevan vielä tässä. Miten sinä voisit löytää kaiken sen hyvän mikä sinulla on juuri nyt tässä?

Monille tämä viikonloppu on yhdessä olemista ja hyvän ruoan äärelle on kiva istuutua. Tuntea rakkautta. Moni laittaa kotia tai jos mökille menossa niin siellä paikkoja omannäköiseksi. Miten ihanaa onkaan istahtaa veden äärelle nauttimaan olosta. Toisten käpertyessä kotisohvalle hidastaen tähän viikonloppuun.

Toisille tämä energia voi tuoda myös tunnetta siitä ettei tiedä oikein mitä tehdä. Todella ärsyttävääkin energiaa. Sen myötä on hyvä vain antaa tilaa omille tunteille ja muistaa olla armollinen ja hyväksyvä, myös itseäsi kohtaan. Hyvin intuitiivista energiaa on pinnalla! Mihin sinua halutaan viedä? Kuu Ravussa herkistää niin mieltä kuin vatsaa, joten jos närästys alaa kovin vaivata niin tarkkaile syömisiäsi!

Kuu Ravussa tuo myös vesipäivät ja on kukkien kastelun aika aina tuonne sunnuntai iltaan asti kunnes kuu siirtyy Leijonan tulielementtiin tuoden aivan uudenlaista energiaa seuraavalle viikolle!

Rakkautta viikonloppuusi!

error: Content is protected !!