fbpx
Oikein ihanaa marraskuuta kaikille! Tähän kuuhun lähdemme heti Täydenkuun aika erikoistenkin energioiden saattelemana Kuun ollessa Härän merkissä. Koti, turva ja nautinto ovat ihania juttuja tänä sunnuntaina. Muista erityisesti pitää itsesi kaulalta lämpimänä, ettei ne pöpöt pääse jylläämään sinussa. Kuu Härässä ja tästä koko ensi viikko ovat hengitystiet herkillä. Kuka nyt haluaisi syysflunssia? Lempeästi Kuu haluaa tuoda tähän sunnuntaihin rakkautta ja lämpöä. Luottamusta ja lempeyttä. Hyväsydämisyyttä. Muista että herkkyytesi on vahvuutesi. Vaikka nyt jokin hiertää tai jumittaa niin tänään ei ole kiire minnekään. Nautinnollista sunnuntaita!
 
Tässä kuussa Merkurius lopettaa perääntymisensä heti ensi viikolla, jääden kuitenkin vielä varjoalueelle. Pysähtymisvaihe on aina hyvin voimallinen ja siitä muistuttelen kun aika on. Mars myös alkaa edetä puolenkuun maissa ja monet saavat lisää vauhtia tekemiseensä. Mutta myös ne ärräpurrit voivat olla herkässä jos ei tässä perääntymisen aikana oppinut yhtään mitään. Venus siirtyy Skorpionin intohimoisiin energioihin loppukuusta. Aurinko 21.11. yömyöhään Jousimiehen optimistiseen tulimerkkiin. Uusikuu meillä on Skorpionissa 15.11. tarkkana ja Täysikuukin ehtii nousta Kaksosissa aivan kuun lopulla. Ihanaa marraskuuta teille kaikille!
Muista lukea erityisesti myös nousumerkkisi horoskooppi!
 
Jos oma henkilökohtainen tulkinta kiinnostaa, niin käy kurkkaamassa www.kuujuttuja.fi/tulkinnat. Tilaa omasi laittamalla sähköpostia.
KLIKKAA KUVIA SUUREMMIKSI!
 
error: Content is protected !!