fbpx

TÄYDENKUUN ILTA 22.5.2024

On jälleen aika pysähtyä kaikkeuden äärelle, kun tänään keskiviikko iltana kuu on täysi jolloin manifestointi ja hiljentyminen ovat tärkeässä roolissa.

Täysikuu on tarkalleen huomenna torstaina 23.5.24 klo 16:53 Jousimiehen tulielementissä 2º55’,

joten katso mihin huoneeseen tämä täysikuu osuu sinun kartallasi. Tämä tuo lisäteemaa tälle ajalle. Voit katsoa YouTuben Kuujutuissa olevan tutorialini 4/22, jos et osaa vielä tätä katsoa. Se on vanhin julkaisuni siellä. Tässä linkki: https://youtu.be/d2P9L53HVuY

Tämän jälkeen meillä alkaa jo laskeva kuu ja energiat todellakin muuuttuvat intuitiiviseen itsensä tutkiskelevaan ja rauhan löytämisen energiaan. Miten sinä voisit hyödyntää tätä energiaa seuraavien viikkojen aikana?

Täysikuu Jousimiehessä haluaa sinun löytävän uudenlaisia tapoja toimia ja nähdä asioita. Vapauttaa itsesi jostakin mikä ei enää sinua palvele. Löytää sitä viisautta itsessäsi joka on odottanut sinua. Sitä kun sinä olet valmis siihen henkisen kasvusi polulla.

Tämä energia voi monille olla hyvin levotonta ja fokuksen löytämiseen tarvitaan maadoittumista. Miten sinä voisit tuoda omaan arkeesi sitä ymmärrystä sinussa joka on kytenyt jo niin pitkään. Miten sinä voisit luottaa osaamiseesi, luottaa sisimpäsi ääneen. Olla itsesi puolella tässäkin asiassa. Mikä on sinun totuus?

Aurinko Kaksosissa valaisee sinunkin kartallasi jotakin huonetta, tuoden sen teemoja pintaan. Joten mitkä elämänosa-alue tarvitsee tasapainoa juuri nyt? Täysikuu tuntuu eniten alkupään muuttuvissa merkeissä syntyneille tai nousumerkiltään oleville Jousimies, Kaksoset, Neitsyt tai Kalat. Vai onko sinulla joku planeetta lähellä näitä asteita ja vaatii sinun huomiotasi? YouTuben kuukalenterissa sivusin tätäkin asiaa: https://youtu.be/hXVVuUd76-8

Rakkauden ja arvostuksen löytäminen, uskominen ja luottaminen omaan itseen on isossa merkityksessä. Kun annat itsellesi luvan, voit löytää mitä ihmeellisimpiä asioita ja osaamista itsestäsi. Mitä ja miten sinä haluat toteuttaa jotakin sinulle niin merkityksellistä? Monille luovuuden lähteelle istuminen ja sen tunnustelu voi vihdoin puhjeta kukkaan. Ole rohkeasti oma itsesi ja anna sen säteillä kaikille!

Joten maadoitu sinäkin tähän hetkeen, kuin olisit vuoren huipulla hengitellen maagista energiaa. Puiden huminan metsässä vahvistaen sisäistä voimaasi. Veden äärellä antaen intuitiosi avautua. Laskeutuen kirjoittamaan kirjeesi kaikille niille, jotka vielä vaikuttavat rauhan tekemiseen itsesi kanssa. Kirjoita kaikki se mikä sinua painaa ja lopulta kun olet valmis myötätunnolla niin polta kirjeesi ja kiitä. On aika hengitellä rauhaa ja rakkautta viisaaseen kehoosi vapauttaen kahleet jotka ovat menneisyyden muistoja.

Upeaa täydenkuun aikaa Sinulle!

Täydenkuun meditaationi kuunneltavissa: https://www.youtube.com/watch?v=cgKy2rz2Pe4

error: Content is protected !!