fbpx

TOUKOKUUN MINIHOROSKOOPPI

Tällainen tällä kertaa. Lue myös nousumerkkisi minitulkinta.

OINAS: Laskevan kuun aikana Oinaat voivat saada mukavan piristysruiskeen juuri ennen Uudenkuun energioita. Raha-asiat ja omat taidot sekä rakkauskin voi nostaa päätään työstettäväksi. Luovuudelle on hyvä antaa tilaa ja monet kokevatkin tulevan Täydenkuun tuovan onnea tulevaan. Kannattaa pysähtyä ja laittaa toiveet Universumille. Maadoittuminen tähän hetkeen on valttia tässä kuussa.

HÄRKÄ: Laskevan kuun aikana Härät miettivät työasioita ja niistä johtuvia pulmia. Uudenkuun tuodessa eteen sen oman itsensä todellisen merkityksen. Mitä sinä haluat tulevalta kuunkierrolta? Luota itseesi ja kohti täyttäkuuta noustessa huomaat miten on aika luoda nahka uudelleen. Kohti uusia juttuja uudella tavalla. 

KAKSONEN: Laskevan kuun aika nostattaa henkisen kehityksen ja tiedonjanon uuteen uskoon. Uudenkuun aika voi olla hyvinkin voimia vievää ja onkin hyvä hiljentyä. Nousevan kuun aikana sitten alkaakin uudenlaiset energiat liikkua ja Kaksonen on niin menossa mukana. Hyvä on myös ehtiä kuuntelemaan muitakin.Sinkoileeko ihan amorin nuolet?

RAPU: Laskevan kuun aika on Ravuille intensiivistä aikaa. Monia asioita voi joutua pohtimaan. Uusikuu onneksi tuo jälleen uskoa ja toivoa. Energiaa toimia ja harrastaakin. Kenties alat miettiä uusia työkuvioita tai oma terveyttäsi ajatellen jotakin kivaa ja uutta. Omaan kuoreen ei kuitenkaan kannata jäädä ja antaa peloille turhaa tilaa. Kohtaa ne.

LEIJONA: Laskevankuun aika on Leijonille tasapainon löytämisen aikaa. Uusikuu nostaa vielä niit omanarvontunteita esiin. Miten sinä voisit tulla näkyvämmäksi. Haastaen vielä kurkistamaan ne rippeetkin jotka ovat enteenä sinun etenemiselle kohti kesää tuoden täydenkuun aikana jo iloa ja flirttiä sinunkin elämääsi.

NEITSYT: Laskevankuun aika on Neitsyille myös tasapainon hakemista. Mitä sinä haluat oikeasti tehdä? Uusikuu tuo ratkaisuja ja oivalluksia. Nousevan kuun tuodessa vielä lisää ne viimeisetkin pelot pintaan ja täydenkuun aikana voit jo nähdä sisimpääsi. Elämän merkitystä.

VAAKA: Laskevankuun aika Vaa’alle on jopa onnen tunteita tuovia. Uudenkuun auttaessa näkemään pintaa syvemmälle. Nousevankuun aikana tuoden ystävät uuteen valoon elämässäsi Täydenkuun ajan keskusteluiden kautta uuteen ymmärrykseen elämästä.

SKORPIONI: Laskevan kuun aika on Skorpioneille haavojen parantelua ja onkin hyvä käydä läpi kaikki ne asiat mitkä nyt nousee, jotta jotain uutta voi alkaa Uudenkuun energioissa. Rakkaus itseä ja muita kohtaan on monilla tapetilla. Miten ilmaista itseä. Täydenkuun avatessa omanarvontunteen viimeisetkin peikot pintaan puhdistettavaksi.

JOUSIMIES: Laskevan kuun aikana Jousimiehille on hyvä miettiä niitä rajoja. Ettei haali kaikkea liikaa. Uusikuu nostattaa työkuvioita lisää tarkasteltavaksi nousevankuun ajaksi tuoden sen merkityksen esille ja voit saada isojakin palikoita paikoilleen Täydenkuun kuunpimennyksen ollessa sinun merkissä.

KAURIS: Laskevan kuun aikana Kauriit miettivät miten voisi löytää sitä iloa enemmän elämään Uudenkuun tuodessa sitä tarjolle myös sinulle jos vain annat. Nousevan kuun aikana raha-asiat kuitenkin ovat paljon mielessäsi ja voikin olla että teet liikaakin töitä oman jaksamisesi kustannuksella. On siis aika tehdä korjausliike.

VESIMIES: Laskevan kuun aikana Vesimiehen kannattaa selkeyttää yksityiselämää. Uudenkuun tuodessa sisäisen minän uudella tavalla esiin. Kenties sieltä nousee jotain tapoja alitajunnasta joita et edes tajunnut olevan sinun esteenä etenemiselle. Nousevankuun aikana ihmissuhteet kaipaavat jälleen tarkastelua Täydenkuun huipentuessa hyvissä energioissa ystävien ja omien juttujen tärkeyden merkityksestä. Ota mahdollisuuksista kiinni!

KALAT: Laskevan kuun aika Kaloille on hiljentymisen ja omien peikkojen katsomisen aikaa. Siihen annetaan mahdollisuus ja rohkeutta. Uudenkuun tuomat innovatiiviset uudet oivallukset valavat luottamusta ja nousevankuun aikana voit löytääkin jonkin uuden tavan toimia ja hoitaa asioita. Täydenkuun tuodessa omat muuttuvat tekijänsä siihen miten sinä voisit olla esillä. Mikä on tarpeellista.

 

 

 

error: Content is protected !!