fbpx

6.6.2024 KLO 15:38

UUSIKUU KAKSOSISSA 16º17’

On Uudenkuun aika ja aika pysähtyä jälleen tunnustelemaan omia fiiliksiä. Mikä on saatettu loppuun, mikä tarvitsee vielä sinun panostasi tai tehdä toisin? Mitä sinun tarvitsee vielä oppia, jotta voisit antaa itsellesi luvan hengittää vapaammin. Ja sen myötä löytää niitä viisauksia joita sisimmästäsi pulppuaa. Olla sinä itse.

Raikas ja tervetullut tuulahdus tulee monille kun Uusikuu Kaksosissa täyttyy ja pääsemme jälleen kasvavan kuun energioihin. Miten hyvin sinä sait tasapainoiltua laskevan kuun energioissa jaksamisesi kanssa? Tämä Uusikuu haluaa tuoda sinulle innostumista ja iloa. Kokemuksia joiden avulla voit luoda jotkin uutta. Uskaltaa lähteä ja tehdä. Toisille se voi olla vain jonkun kirjan lukeminen, vihdoin ja viimein!

Kaksosen ilmaenergia tuulettaa mieltä ja ajatuksia. Toisille tämä energia tuo liikaakin levotonta fiilistä ja tunnetta että täytyy olla menossa. Ja tekemässä. Kunnes sotku on valmis eikä mistään tule valmista. Siksi on hyvä pysähtyä ja hiljentyä aika ajoin itsesi äärelle. Miettiä mikä on tärkeää ja mihin todella haluat fokusoida kaiken energiasi. Luottaen sisimpäsi ääneen. Jotain niin kivaa on tulossa, mutta mitä?! Miten pitää positiivinen asenne päällimmäisenä?

Kenties sinusta tuntuu juuri nyt, että on aika lähteä jonnekin reissuun. Vaikka festareille! Tähän nousee myös hyvin luovaa ja rakkaudellista energiaa. Ihmiset haluavat jutella ja tutustua. Nimenomaan kokea ja tuntea asioita. Ja jotta kaikki tämä mitä sinulle halutaan tarjota, ei menisi hukkaan jossitellessasi, niin lupaa vaikka itsellesi arvostusta ja myötätuntoa. Pian on aika ottaa uusia askelia kohti jotakin sinulle tärkeää.

Ja jos tuntuu nyt sille että haluaa vain olla tässä Uudenkuun energiassa. Tunnustellen ja hiljentyen kipeidenkin asioiden äärelle. Tee se rakkaudella. On todellakin aika tehdä tilaa jotta uusi voi tulla. Luottaen että näin voi tapahtua. Kun aika on.

Sitä ennen kirjoita nyt kirje itsellesi niistä askelista mitä sinä aioit ottaa tämän kuukierron aikana. Katso mihin huoneeseen Kaksonen 16º17’ osuu sinun kartallasi, saat siitä lisäteemaa tälle ajalle mihin erityisesti kiinnittää huomiota. Ja jos kaikki on hyvin, niin siitäkin kannattaa kiittää. Antaen hyvänolon vain lisääntyä sinussa ja laittaa eetteriin Universaalia rakkautta meille jokaiselle. Mahdollisuuksia nousee, mistä sinä olet valmis ottamaan kopin?

Muista YouTube@Kuujuttuja astrologinen katsaus kesäkuulle: https://youtu.be/UBi5RBNUdN0

sekä kuukalenteri tälle viikolle: https://youtu.be/HqLwQD_RxzQ

error: Content is protected !!